Betonska galanterija

Betonska galanterija

Uređenje eksterijera, okućnice nije mali zadatak. Pored lijepo izgrađene kuće, potrebno je imati i lijepo uređeno dvorište. Ako zaista zelite da Vaš vrt, dvorište, pilaz i cijela okućnica izgledaju ukusno, lijepo i ugodno, morat ćete uložiti vremena i truda.

Verodi j.d.o.o. već 30 godina izrađuje betonsku galanteriju koja se koristi za uređenje kuća, stambenih objekata , dvorišta, vrtova, parkova... ali i vršimo izradu elemenata po zadanim nacrtima. Naša Vam ponuda stoji na raspolaganju u osmišljavanju i uređenju Vašaeg vrta, dvorišta, okućnice... Kao i naše sugestije i savjeti iz višedesetljetnog iskustva.

Sve Vam to može uvelike pomoći, a ti će mali detalji vašem dvorištu ili kući dati lijep izgled.

  • betonske ograde
  • barokni stubovi
  • fontane, labudovi
  • patuljci i druge razne figure

samo su dio naših proizvoda koje imamo u ponudi. Naša ponuda izuzetno je bogata i kvalitetna, pa smo uvjereni da ćete bez problema pronaći odgovarajući proizvod betonske galanterije za vaše dvorište.

Nalazimo se u Novom Knegincu, Radnička 88!

Svojom kvalitetom, cijenom, raznolikim asortimanom proizvoda i invidualnim pristupom nastojimo udovoljiti želji naših potrošača. To se odnosi i na Vas.

Vrtne figure

Nudimo Vam razne vrtne figure koji će oživjeti Vaš vrt.

Ograde i stubovi

Betonski stubovi su osnovni elementi betonske ograde. Oni su dijelovi dvorišne ograde, ograde na stepeništu, terasi ili balkonu. Zahvaljujući velikom izboru gotovih stubova svako može napraviti kvalitetnu betonsku ogradu. Stubovi se izrađuju u raznim dimenzijama, bojama i vrlo su kvalitetni.

Vaze i žardinjere

Betonske vaze i žardinjere imaju svoju široku primjenu za uređivanje dvorišta ili poslovnih prostora. Vaze i žardinjere je moguće nabaviti u nekoliko različitih boja i veličina. Proizvodimo ih u više oblika; sa bakrenim prstenom, štokane, od kulira, u stilu patine... Vrlo lijepo će se uklopiti u Vaš okoliš. U njih se najčešće sadi cvijeće ali u neke je moguće posaditi čak i manje drveće i ukrasne grmove.

Verodi logo

Kamen i keramika
30 godina tradicije

VERODI J.D.O.O.
42204 Donji Kneginec
Radnička 88

Phone icon

Tel: 042 690 424
Gsm: 099 4161 264
E-mail: darkovitez1@gmail.com

30 godina iskustva su Vama jamstvo, a naša obaveza prema Vama.
Naša ponuda je tehnička perfekcija, kreativnost uklopiva u sve Vaše zamisli pri uređenju okućnica I vrtova!

NAZOVITE ILI NAS POSJETITE U NAŠOJ RADIONI U DONJEM KNEGINCU!
INFORMIRAJTE SE, NARUČITE VRHUNSKE IZVEDBE TVRTKE VERODI!

VRŠIMO TRANSPORT I MONTAŽU ELEMENATA!